Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2017 17:37 - СПРЕЙ АКТИВИЗАТОР ЗА ХИЩНИЦИ. ВЯРНО ЛИ Е ? КОМЕНТИРАЙТЕ
Автор: riba365 Категория: Хоби   
Прочетен: 2462 Коментари: 0 Гласове:
0



  image 1Спрей FISH XXL – мощен примамка за риба image  

Contents [show]

  • 1 Спрей FISH XXL – мощен примамка за риба
  • 2 Състав FISH XXL
  • 3 Той действа като примамка?
  • 4 Уловът на рибарите, използващи привличащо FISH XXL
  • 5 Инструкции за употреба
  • 6 Важна информация!
  • 7 Внимание!
  • 8 Къде да купя в България?
  • 9 Преглед на рибарите

Без добра стръв за улов на голям улов – не е лесно, така че трябва да изберете уникално стръв и да не внесеш поправка – основна задача на опитен рибар.
FISH XXL – уникален начин, за да активирате рибата, доказано сред рибарите като голям помощник.

FISH XXL – е да се осигури двоен ефект:
1. Риба, дори и на дълги разстояния, ухапване чувства активатор и се движи към него.
2. Не дори FISH XXL започва да усеща глад, благодарение на уникалното привличащо действие.

 

Само със стръвта, активиране на хапане, можете да разчитате на гарантиран улов, изненада приятелите си и други рибари по всяко време на годината. Ефективност на действията се оказа на практика и потвърдено от многобройни положителни референции любители на риболова.

FISH XXL не може да се сравни с всеки един друг стръв. Една опаковка е достатъчна за пет успешни fishings.

2Състав FISH XXL image  
  • синтезира комплекс феромони;
  • концентрирани разтвори на етерични масла;
  • набор от универсални фуражи за риба от различни видове.

image

Както вече бе отбелязано, един комплект, съдържащ 5 примамки специални водоустойчиви пакети напълнена със специален състав (5 мл), активиране инстинктите риба.

3Той действа като примамка?

Принципът на работа FISH XXL – това е призоваването на риба постоянен апетит, примамвайки основни типа стръв и поведе към рибаря. Примамка има ефект за увеличаване на инстинктите проникващо в физиологичните процеси риба дори на голямо разстояние, причинявайки по този начин тя да отговори на стръвта. Стимулиране на глада влияе дори добре нахранени риба, която започва да търси храна, получаване на уникален въздействието FISH XXL.

4Уловът на рибарите, използващи привличащо FISH XXL image  

Биологично активни вещества произвеждат определено количество феромони, които са извлечени от живи организми, и изпъква в околната среда, които засягат метаболизма на рибата.

 image

Енди Мур , ръководител на научна група от италиански учени, работещи в Центъра за по-дълбоко проучване на естеството на света на проблеми, риболов и вода, създаден в сътрудничество с персонала на специален химичен състав, напомнящ на нейните съставни елементи на системата за феромон на риба. Благодарение на това изобретение, учените са били в състояние да влияе върху нарастването на глада в рибата, както и средствата за масова ефект.

В резултат на по-нататъшно развитие на Центъра, учените е създаден уникален FISH XXL стръв, която също блесна на европейските пазари и за кратко време се превърна в популярен атрибут на много рибари в Европа.

Коментарът Енди Мура, описвайки неговите изобретения репортери на Би Би Си канал се казва:

„Благодарение на нашата стръв риба винаги ще бъдат гладни и помагат любителите на риболова, за да уловят най-прости средства, тъй като рибата е готова за ядене, само ще й помогне да се кача на една кука или в мрежа. Това устройство ще се промени драстично областта на риболова в мащаб по целия свят. „

imageimage

FISH XXL привличащо става популярно да се използва не само почитателите на риболова, но и в икономическа дейност за аквакултурите доста кратък период от време. С използването на този вид примамки е станало възможно да суче хищнически голяма риба с помощта на растителни фуражи.

5Инструкции за употреба
  1. Преди началото на риболова трябва да се бърка сместа с пакет подготвен предварително обичайната стръв. Тя може да бъде купен в магазина, и варени себе си. Ако стръвта изглежда твърде гъста, добавете го позволи малко вода, за да получите желаната консистенция.
  2. С цел да се хване хищни риби, FISH XXL обработват и естествена и изкуствена стръв. Bait изработени от силикон, воблери, стругар – всичко леко намалена в разтвора на активатор. По същия начин може да се справи привличащо жива стръв. За тази ампула се разтваря във вода, жива стръв се потапя в сместа и се поставя на куки.
    Разтворът трябва да се разтваря в 1/2 л вода.
6Важна информация!

Заслужава да се отбележи, че FISH XXL – най-ефективните средства за улов на риба е по-едри породи. Този вид стръв е бил тестван в различни версии води: морета, реки, канали, езера, заливи. Тестовете са проведени в различни климатични условия и по различно време на годината.

Всеки риболовен с FISH XXL предостави повече с улова от предходната с всички примамки и тактики. Станете най-добрият рибар е много проста, просто трябва да се разтвори в един флакон стръвта, и риба с огромен апетит да се нахвърлят върху всеки подготвен храна за нея. FISH XXL – това със сигурност е голям улов и добро настроение от успешен риболов! Стоките са винаги се тестват преди продажба и се изпращат само до клиенти.

Внимание!

Има много аналози или продажба на фалшиви версии на този стръв. За да се получи инструмент наистина високо качество, да се поръча FISH XXL сайтове служители.

7Къде да купя в България?

Купете FISH XXL в България може да бъде само онлайн на официалния сайт на производителя, той не се продава в аптеката. FISH XXL цената е намалена с 50% при поръчка онлайн.

Доставката се извършва във всеки удобен начин за клиента. Списъкът на страните, където можете да си купите доставка FISH XXL: Съединените щати, Турция, Тайланд, Виетнам, Китай, Пакистан, Индия, Япония, Австрия, Андора, Албания, Беларус, Белгия, България, Босна и Херцеговина, Ватикана, Великобритания, Унгария, Германия, Гибралтар, Гърция, Дания, Ирландия, Исландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония, Малта, Молдова, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Сан Марино, Сърбия и Черна гора, Словакия, Словения, Украйна, Фарьорски острови, Финландия, Франция, Хърватия, Черна гора, Che ции, Швейцария, Швеция, Норвегия, Естония

8Преглед на рибарите

Професионална ихтиолог, Vitolo

FISH XXL наистина действа върху апетита на рибите инстинктивно. Техниката стръв работи с гаранция за успех на 100%.

Heden, Испания:

Точно толкова щастлив покупка! FISH XXL – хипноза за риба! съветвам

Ан, Франция:

Наистина обичам риболов, но не искал да чака дълго захапка. Поради примамка FISH XXL моето хоби се превърна в истинско удоволствие.

Майкъл, Германия

Отидох риболов миналата седмица. Един приятел даде да се опита да улови си стръв, смесен с активатор FISH XXL ухапване от и аз бях просто изумен от размера на рибата, че хванахме само за няколко часа. Първото нещо, което направих, се прибрах, той веднага нареди два комплекта.

Олга, Русия

Отец е дал тази стръв рожден ден! Никой не може да не може да си представи какво е успех! Той се радва като дете – колкото се може повече риба, с проста ръка линия, той не го хванат някога в живота ми!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: riba365
Категория: Хоби
Прочетен: 79532
Постинги: 44
Коментари: 14
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930